dimarts, 10 de maig del 2011

MAGINA'T Sant Fruitós va presentar la seva candidatura al Nexe – Espai de Cultura.

L'acte que tal i com el va definir el seu presentador i alcaldable d'Imagina't, Agustí Masana, “volem que sigui més un acte de proximitat que de presentació”, va ser del tot diferent als que s'han fet fins ara. Agustí Masana va donar la benvinguda a tots els assistents i, tot seguit, va convidar-los a fer un petit most on es va tenir en compte també la dieta per persones veganes.

L'Agustí Masana tornava a aparèixer damunt un altell amb 15 cadires buides, que com va dir, “així es quedaran, per que nosaltres no anem a omplir cadires” volem estar amb les persones tal i com estant ara, entre vosaltres”

L'acte continua amb la presentació de la candidatura Imaginat Sant Fruitós -Acord Municipal, que com explica el seu cap de llista, "neix amb la voluntat d'aglutinar el màxim de persones possibles amb un objectiu comú, treballar per Sant Fruitós de Bages" . La candidatura formada per 4 militants d'Esquerra, una membre dels Pirates de Catalunya i 10 independents, totes cares conegudes de persones properes, “que viuen al i pel poble amb entusiasme, implicació i passió alhora de fer les coses”.

Imaginat Sant Fruitós han estat els primers de presentar el programa electoral, un programa que es va projectar a la pantalla durant tot l'acte i que es pot consultar per internet des de finals de l'any passat i que encara està obert a les propostes de la gent. Aviat es distribuirà, una edició impresa, per totes les cases del poble, tot i que no es tancarà del tot, per tal que els santfruitosencs el puguin dir la seva fins al final. Entre moltes propostes, destaca, la ampliació de la residència d'avis, la creació d'espais per que els joves no hagin de sortir del poble per anar de festa, fer esport o estudiar, la creació d'un pressupost participatiu i la consulta popular en temes que afectin a la gent del poble, la transparència, l'eliminació de barreres arquitectòniques i la descongestió del transit, la potenciació del comerç i del turisme per impulsar la creació de nous llocs de treball entre d'altres.

L'acte va finalitzar amb la tradicional foto de grup a la que es va afegir la família i gent del poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada