dilluns, 2 de maig del 2011

Presentació candidatura

Benvolguts/des,


El proper 22 de maig tenim eleccions per escollir quin serà el nostre millor representant a l’ajuntament.


Des de Imagina’t Sant Fruitós volem aprofitar tots els recursos del nostre poble, els personals, materials i els espais que tenim, per utilitzar-los correctament, prioritzant les necessitats dels nostres veïns per millorar tot lo possible la seva qualitat de vida.


Tenim les eines suficients per donar-li al poble més vida, més moviment, més comerç, més turisme, més treball, més equipaments, més participació, més festa i aquestes eines son la Imaginació, la passió i les ganes de treballar.


A Imagina’t Sant Fruitós-AM tenim l’entusiasme, l’ implicació, l’organització, les bones idees, i les ganes suficients per millorar cada dia.


Les coses es poden fer bé, però nosaltres volem fer-les millor. Tenim visió de futur i construirem i crearem per millorar el nostre poble avui i per demà. Sabem que, fer les coses sense passió, porta a l’estancament, l’avorriment, la falta d’entusiasme i el conformisme.


La passió és el fonament per la nostra existència: l’objectiu és ser bo, la passió és ser el millor. L’objectiu és imitar, la passió és crear...

Nosaltres crearem prioritzant necessitats.


Imagina’t una residencia nova pels nostres avis, que després d’una vida d’esforç, es mereixen un espai a prop de casa per estar i poder trobar-se amb els seus companys i familiars.


Imagina’t que el nostre jovent, tinguin al poble tot lo necessari per desenvolupar-se tant a nivell professional, personal, com lúdic, facilitarem l’accés a nous estudis, potenciarem els espais per realitzar esport i “potenciar la cultura” “desenvolupar tècniques artístiques” sense haver de sortir del poble.


Imagina’t un espai pels més petits, un lloc on passar les estones de la tarda, on es puguin realitzar activitats culturals i lúdiques a càrrec de personal qualificat. Volem crear una ludoteca.


Tots sabem el paper tant important que han tingut sempre les entitats a Sant Fruitós, i des de Imagina’t Sant Fruitós-AM volem col·laborar amb elles, creant espais on puguin treballar en conjunt o unitàriament, on puguin desenvolupar les seves inquietuds i necessitats.


Millorarem els serveis del poble, exercint tota la pressió necessària per aconseguir un nou CAP i una escola nova, amb un servei de qualitat proporcional amb el número d’habitants del poble.


Imagina’t moure't sense problemes, arreglarem els carrers i eliminarem totes les barreres arquitectòniques existents. També facilitarem les connexions entre els barris perifèrics i el centre.


Imagina’t un Sant Fruitós implicat amb el medi ambient. Volem potenciar els conreus dels horts. Intentarem una col·laboració molt estreta amb la Junta de regants per unificar els horts. Posarem tots els mitjans necessaris per desenvolupar aquesta aquesta activitat a les escoles.


Facilitarem l’accés a les noves tecnologies, implantant connexions a Internet als espais públics. Crearem l’administració on-line on es podran realitzar tràmits administratius bàsics.

Volem fer un ajuntament transparent i participatiu. Farem públic els nostres pressupostos i farem consultes populars per resoldre qüestions que afectin als nostres veïns.

La comunicació es per nosaltres molt important, per aquest motiu obrirem la Ràdio i potenciarem els mitjans de comunicació existents ja al poble.


Hem volgut fer un petit recull de les nostres propostes més interessants en aquest escrit, però tenim moltes més (equipaments esportius nous, ajuts al comerç i al turisme, seguretat, voluntariat, cultura, festes ...) i volem compartir-les amb tots vosaltres. Per aquest motiu us convidem a la presentació oficial d’Imagina’t Sant Fruitós AM el proper 5 de maig a les 9 del vespre al Nexe Espai de Cultura.


Si per algun motiu no podeu assistir, podeu consultar el nostre programa electoral a www.imaginatsantfruitos.cat, podeu trucar al 638 159 063 o enviar un correu a imaginatsantfruitos@gmail.com .


Estem a la vostra disposició.


Us convidem a Imaginar que voleu per Sant Fruitós i entre tots ho farem realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada