dissabte, 11 de juny del 2011

Discurs d'IMAGINA'T Sant Fruitós al Ple d'Investidura

Vagi en primer lloc el nostre agraiment a tot el públic assistent: veïns i veïnes de Sant Fruitós, vosaltres sou la veritable essència del que avui tots nosaltres representem.

Felicitem també, a tots i cadascun dels regidors i regidores que avui comencem, a treballar per Sant Fruitós, per tota la seva gent, pels nostres veïns. 
 
És per nosaltres un honor i una gran responsabilitat el passar a formar part d’aquest consistori. Així des de la responsabilitat i la coherència política i moral, volem manifestar que prenem possessió com a regidors decidits a servir al càrrec i no a servir-nos d'ell. Decidits a defensar els nostres ideals: transparència, participació i gestió eficaç, propers a la ciutadania i compromesos amb el canvi i la justícia social. 
 
Intentarem, amb la nostra feina, contribuir a desenvolupar al màxim possible el programa amb el que IMAGINA'T Sant Fruitós es va presentar a les eleccions.

Esperem, en definitiva, no defraudar a aquells que van dipositar la seva confiança en IMAGINA'T treballant en la mesura de les nostres possibilitats pel conjunt dels veïns de Sant Fruitós.

Moltes gràcies! 

Visca Sant Fruitós

Agustí Masana i Santamaria
Manoli Martín Rey

Sant Fruitós de Bages, 11 de juny de 2011

1 comentari: