dijous, 23 de febrer del 2012

Assemblea de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

180 municipis de la província de Barcelona es van reunir a Vic per celebrar l’Assemblea de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

El
2n tinent d’alcalde i regidor de Governació i Seguretat Pública, Agustí Masana  va ser-hi en representació de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. 

El va acompanyar a l’assemblea el regidor de Medi Ambient, Xavier Racero.


Els regidors Agustí Masana i Xavier Racero a l'esquerra de l'imatge (Foto: J.Contreras)

Dimecres al  matí va tenir  lloc a l’edifici el Sucre de Vic,  la 12a Assemblea General de la Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a la Sostenibilitat. L’ Assemblea va ser  inaugurada per Josep Rafús, tinent d’alcalde i regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vic; Marta Subirà, directora general de Polítiques Generals de la Generalitat de Catalunya; i Albert Camps, vicepresident primer sortint de la Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a
la Sostenibilitat.

En
els discursos institucionals tots van coincidit en que cal apostar per les polítiques ambientals i de sostenibilitat en un context com l’actual. Per la seva banda, Josep Rafús va explicar les accions que Vic ha portat a terme en matèria de Medi Ambient des de l’any 1999.

L’Assemblea també va servir per renovar els càrrecs de govern i l’aprovació del Pla estratègic pels propers quatre anys.

El diputat d'Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Puigdollers, va ser elegit per unanimitat, nou president de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat en substitució de Joan Antoni Baron, també es van votar les noves vicepresidències i els vocals de la Comissió de Seguiment.


L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages forma part de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat des de la seva primera Assemblea Constitutiva celebrada a Manresa el dia 16 de juliol de 1997, on hi van assistir l’alcaldessa accidental, Conxita Baraldés i el regidor de medi ambient, Josep Font.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada