dimecres, 6 de març del 2013

COMETRE UN ERROR I NO CORREGIR-LO ÉS UN ALTRE ERROR. (CONFUCI)


El passat  10 de febrer, i com cada any,   vem tornar a tenir una reexida  Festa de l’Arròs.  
Aquest any hem millorat algunes mancances detectades en edicions anterior, però som conscients que encara es poden millorar moltes coses, es per aquest motiu que convidem a tots els veïns i veïnes a col·labora amb nosaltres indicant-nos algunes de les coses on hem de prestar més atenció en properes edicions.
Continuarem treballant respectant i fent respectar els reglaments vigents, sense privilegis ni prioritats, considerem que l’abús de poder I els favoritismes formen part d’una altre època i que la nostra raó de ser-hi es actuar de forma imparcial. Es per aquest motiu que censurem l’actuació dels dirigents locals de CIU que fent us dels càrrecs d’alguns dels seus membres van saltar-se el reglament de gestió de les sales del Nexe i van ocupar una sala sense l’autorització prèvia de l’àrea competent i obligant al responsable del bar a incomplir la normativa del seu contracte, fent-lo servir unes consumicions a una sala no destinada per aquesta finalitat.
Tanmateix censurem la falta de respecte dels dirigents locals de CIU vers a als veïns que respectant la normativa, esperaven ser atesos o ja consumien  a peu dret alhora que ells excusats en la presencia dels  diputats, convidats per l’Ajuntament van demanar ser atesos en una sala sense reservar.
No entrarem a avaluar la forma com es va actuar, però si que dona tot el recolzament al fons pel qual es va fer. El compliment de la normativa aprovada en matèria de gestió de les sales i el no abús d’autoritat dels membres de l’oposició que van protagonitzar els incidents.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada