dimarts, 8 de març del 2011

VIABILITAT I URBANISME

Descongestionarem la circulació del poble i millorarem les comunicacions



  • Millorarem la circulació viària.
Reductor en construcció.
Hi ha el projecte de fer el carrer Sallent de doble sentit.
S'estant fent arreu del municipi reductors de velocitats (d'obra) per tal de disminuir la velocitat dels vehicles a les zones més conflictives.
S'està elaborant amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, un estudi de mobilitat de tot el municipi.
S'ha regulat i redistribuit la senyalització semafórica de la carretera de Vic, augmentant els passos de vianants i millorant la sortida a la carretera des de German Duran (Les Brucardes). També s'ha regulat el semàfor de Torroella de Baix per evitar "picaresques".

S'ha millora de la circulació de l'avinguda de Girona minimitzant el risc d'accidents sobretot a la sortida de l'escola, també i pel mateix motiu s'ha delimitat l'espai de la parada de bus de l'institut.

S'ha senyalitzat per delimitar el nou espai de la parada de l’autobús escolar a l’Institut Gerbert d’Aurillac. Aquest permetrà millorar la seguretat viària i la dels alumnes.




  • Valorarem la possibilitat de posar en marxa una línia interna de busos.
  • Eliminarem totes les barreres arquitectòniques.
S'ha aprovat i s'està realitzant el pla de voreres. També s'han omplert els escocells drenats d'alguns arbres com els del carrer Sallent amb materials permeables, convertint així la via pública en un espai transitable en la seva totalitat, reduint el risc d'accidents i també despeses de manteniment i un estalvi de més d'un 70% d'evaporació d'aigua.
En general s'està fent un manteniment general de carrers i voreres.
  •  Buscarem sempre l'equilibri preu – qualitat – funcionalitat. 
  • Condicionarem noves zones estables d’aparcament públic.
Obertura de l'aparcament del carrer de German Duran xamfrà amb Gaudí i de l-aparcament de l-avinguda de Girona amb la previsió de fer/ne algun de nou.

  • Donarem al Cobert de la Màquina de Batre i la Plaça Onze de Setembre, un major us públic.
S'hi ha traslladat el mercat municipal i si ha organitzat la 1a Fira de Protectores de Catalunya i, la 1a Fira de Comerç i d'entitats locals. A més s-ha creat un segon escenari d'espectacles i actes per la festa major.





En projecte la reordenaci'o de la placa per que sigui el que el nom diu.
  • Construirem un carril bici, integrat a un circuit que inclogui parcs i zones esportives.

2 comentaris:

  1. També mirarem de revisar els horaris de la recollida d'escombreries per tal d'evitar la congestió del transit a les hores d'entrada i sortida de les escoles.

    ResponElimina
  2. i el cami del paidos??? Es una vergonya...sempre esta fatal pero els dies que plou es imposible anar a buscar les criatures si no es en cotxe. Els pobres avis ho pasan molt malament per les voreres no asfaltades vigilant de no caure i de no perdre a la criatura de vista.

    ResponElimina