dimecres, 13 de febrer del 2013

On és l’estelada de CIU Sant Fruitós?


No fa gaire, CIU a Sant Fruitós feia molt enrenou per uns comentaris compartits al Twitter de la regidora de comunicació Manoli Martin, sobre una fotografia de l’estelada al balcó del local social del grup de Convergència i Unió.

En aquest comentari la regidora comentava la sorpresa que li feia trobar-se tot just l’estelada penjada quan recordava no haver-la vista mai abans de la multitudinària manifestació del passat 11 de setembre.


El grup municipal de CIU també feia un article criticant a l’Ajuntament de Sant Fruitós per la tardança en la col·locació de l’estelada al balcó consistorial després d’haver-se aprovat per majoria la moció presentada pel grup de CIU. Tant llarga se’ls va fer l’espera que la cap de llista del partit oferia a l’Ajuntament una estelada, mentre arribaven les que, des de l’Ajuntament s’havien demanat.


Ara no sabem On és l’estelada, la del local de CIU que, a la seva moció inicial INSTAVA als veïns i veïnes de Sant Fruitós a col·locar estelades als balcons i pressionava amb articles i ofrenes a l’Ajuntament de Sant Fruitós.


Serà que l’han posat a rentar, ara que fan bugada i renten la roba bruta de tots? O és que s’han fet enrere de les seves peticions de declaració de sobirania i del dret a decidir del poble de Catalunya? O potser es que han de mantenir la imatge davant dels seus representants de la Diputació que van estar diumenge convidats a la Festa de l’Arròs?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada